25. ledna 2021

Včelka na mýtince

Doznání. Jsem znaven z fotografií a zpráv od známých po světě, že oni už svou vakcínu mají, zatímco já nemám v nejbližším století v naší republice šanci. Kovid odhaluje naprostou destrukci státního aparátu, která nepochybně začala před drahnou dobou a jíž dokonávají ANOnisté a další na ně napojení mafiáni. Naposledy se projevila vyhořelým serverem na programy Covid Nájemné a Covid Uzavřené provozovny, načež se vina svalila na uživatele. Nejlepší a nejefektivnější jsou zkrátka veřejné služby, kam nikdo neleze.

Zaujal mě krátký komentář na Forbesu od jedné paní ekonomky v tom smyslu, že největší kovidovou chybou bylo příliš se spoléhat na stát. Nikdy jsem ve svém dospělém  životě spoléhání na stát nepraktikoval a ani tentokrát neměl v úmyslu, ale ve chvíli, kdy opakovaně natolik dramaticky zasahuje do běžných životů, nelze než s počínáním státu tak nějak kalkulovat. Aneb když potřebujete jakýkoli nepotravinový sortiment, modlete se, že si Bureš koupí nějaký byznys s ním spojený, aby krámy zůstaly otevřené. Podprdy bohužel nenosím a Luděk Staněk, který mě na ně upozornil, pokud vím, též ne.

Přistihl jsem se při myšlence, že si projednou tak trochu přeji, aby čeští antivaxníci alespoň na chvíli ovládli veřejnou debatu a včelka se včas dostala i ke mně a mým blízkým. Pokud možno nikoli čínská či ruská včelka, protože ač nemám důvod nevěřit ruským či čínským vědcům, s jejich politiky, kteří vakcínu propagují a používají k mezinárodní "diplomacii," už to mám trochu jinak. Preventivně jsem vytáhl svůj očkovák a vidím, že mám propadlou hepatitidu, meningokoka i tyfus. Tak možná přeci jen velmi záhy na nějaké to bodnutí ještě dojde. Abych nevyšel ze cviku.

Žádné komentáře: