11. listopadu 2012

Kdo si hraje, nezlobí

Bliká na mě upoutávka na časopis Týden, který nám prý v přístím čísle popíše dramatický růst členských přihlášek do KSČM po nedávných komunálních volbách. Kliknu si na článek, abych si přečetl o těch davech, a s hrůzou zjišťuji, že je to horší než jsem měl odvahu si připustit. V Ústeckém kraji prý od převzetí hejtmanství zaregistrovali 50 (padesát!) nových členských přihlášek. Co z toho plyne?

Za prvé asi: Radek John je opravdu v Týdnu a přivedl si zřejmě celou svou partu, takže čtenáři Týdne, pokud nějací zůstanou, teď budou mít vše na vlastní oči. To vám tedy nezávidím.

Odkaz jsem našel na xichtoknize, kam ho pověsil populární politik. Za druhé tedy asi: Pro návrat komančů k moci existují vcelku jednoduché důvody. Většina z nich je spojená s jinými partajemi, k jedné z nichž se hlásí i zmíněný oblíbený politik. Jinak řečeno: Soudruhům zpět ke kormidlu pomohli jen jiní soudruzi, kteří to přeci musí vědět, jen se tváří, jako by za nic nemohli. My se nicméně pietně tvařme, že jim jejich pohoršení věříme. Kdo si hraje, nezlobí.

Žádné komentáře: