3. září 2020

Zdravé školství bez…

Kdekdo si všiml protestu řidiče brněnské MHD, který odmítl řídit bus s dementní reklamou Pitomiovců a mě napadá, zda bychom neměli poděkovat ústecké nešťastnici Hyťhové, která nedávno odešla od Pitomia k Pitoklausovi s odkazem na to, že to Pitoklaus alespoň myslí vážně se zrušením inkluze. I když by se možná spíše slušelo nazvat nešťastníky partaj, která slečnu Hyťhovou zařadila na svou kandidátku, a následně i voliče, kteří ji vhodili do urny.

Pitomiovci tedy zahájili útok na radnice a senát bojem s inkluzí. Zatímco nám v každém kraji tvrdí, že ten náš kraj je pro ně nejdůležitější. Uvidíme, jak zareagují Tříbarevní, zda se začnou přetahovat, kdo že to s tou segregací myslí nejupřímněji. Krom toho, že primárním cílem tohoto přetahování je nepochybně touha dosáhnout na státní příspěvek politickým partajím, vyplývající z volebních výsledků, vlastně by mě zajímalo, do jaké míry může být boj motivován i tím, kdo dosáhne na ruskou podporu.

Nepochybuji totiž, že Rusko pragmaticky prosazuje vlastní cíle mj. tak, že finančně podporuje antidemokratické síly u nás. Podobně jako třeba platí Le Penovou ve Francii nebo Wilderse v Holandsku, se kterými se koneckonců vcelku nedávno u nás promenádoval i Pitomio. Stejně jako nepochybuji, že je volání po zrušení inkluze voláním po segregaci v duchu, třeba… NSDAP? Nebo zní více makarenkovsky? Nemocný, postižený či sociálně zaostalý soudruh je již od útlého věku špatným soudruhem a je třeba ho segregovat, ba schovat mimo dohled většiny.

Kdo si myslí, že má jakákoli slušná společnost jinou variantu než inkluzívní vzdělávání, nepochopil, co to inkluze je. Nebo nepatří do slušné společnosti. Kdo volí SPD nebo Trikolóru, volí nácky a nevědomost neomlouvá. Zdravého školství dosáhneme jedině řádně inkluzivně, leč bez kreatur typu Pitomio či Pitoklaus. Odkud se ti psychopaté vůbec berou, si říkám. A jak to, že jim na to tolik lidí skáče?

Žádné komentáře: